004 – 5e Montessorischool

1

Ik zat op deze school 1948-52. Ik herinner my Elsje Dik, Nora Roozenboom, Hanna van Gunst, Hannie Hulzenbos, Greetje Gijzen Veronica Scheffer (?) en Ineke Aussen gingen later met mij naar het Montessori Lyceum in de Anthonie van Dijkstraat. Ik zat in de 2e klas bij juffrouw Veendijk, later bij Mijnheer Ruth en Mijnheer Stunneberg.
Ik kan me nog goed de flesjes melk herinneren met de room bovenop.
Woon sinds 1963 in Australie

Willy van Loenen

Share.

1 reactie

  1. Ik zoek jou denk ik .; .willy van Loenen uit Amsterdam , richting Zwanenburg..ik leerde voor kleuterleidster daar….op vakantie geweest samen naar Belgie./jeugdherbergen…ik kom uit Heiloo..en heette Els Schutte..jij bent vertrokken naar Australie eind jaren 50. Weet iemand ook of Willy nog leeft? Ik woon weer in Heiloo …mijn tel. Nr. Is 072-5331516. Graag bericht..

Leave A Reply