004 – TOS-Actief 100 Jaar – Presentatie Glossy Magazine

0


06 oktober 2012

Namens Vrienden van Watergraafsmeer wil ik TOS-Actief feliciteren met het 100-jarig bestaan. Een geweldige mijlpaal en dat moet gevierd worden natuurlijk.

Ik was aanwezig op de receptie die zaterdag in een grote feesttent op het terrein werd gehouden. Verschillende sprekers waaronder de stadsdeelvoorzitster Fatima Elatik en een afgevaardigde van de K.N.V.B. prezen de club de hemel in. Vooral de slogan “Groot geworden door klein te blijven” sprak ze heel erg aan.

Er is een prachtig uitgevoerde glossy gemaakt , waarvan het eerste exemplaar door de voorzitter Tom Fresen werd overhandigd aan Marciano Vink die als jongen bij de club heeft gespeeld. Hij was blij met het blad, maar vooral met het shirt van de club, dat hij helaas nooit had gedragen omdat de jeugd een ander shirt droeg.
Ook vertelde hij dat als hem gevraagd werd waar hij had gevoetbald hij altijd eerst TOS-Actief noemde en dan AJAX en Genua !

Alle aanwezigen kregen daarna een exemplaar van de glossy uitgereikt. Onder het genot van een hapje en een drankje werd het blad natuurlijk meteen door iedereen bekeken en geprezen.

Wij hebben op onze site een pagina aangemaakt voor TOS-Actief en doen een oproep aan alle leden en oud-leden om zoveel mogelijk foto’s, liefst gescand op 300 res., in te sturen, zodat wij die onder het verhaal kunnen gaan plaatsen en ook deze pagina, net als de al bestaande voetbalpagina’s, een groot succes zal worden.

Nogmaals: van harte en nog minstens 100 jaar erbij.

Namens Vrienden van Watergraafsmeer,
Jo Haen en Ron de Wit

Met dank aan Tom Fresen voor de uitnodiging.

Share.

Leave A Reply