006 – Hoofdmeester Loevezijn

0

Ik heb op deze school gezeten van 1972 tot 1980, was een leuke school en de hoofdmeester Loevezijn met de eeuwige sigaar in zijn mond gaf heel leuk muziekles, ik zou graag meer foto’s willen zien van die tijd, ik zat in de klas met o.a Edwin, Robert Heijder, Ronald Blad, Henny Hoppe en ik ben Ronnie Zoetebier

Ronny Zoetebier

—————————–
Voordat meester Loevezijn op de Willem Oudshoorn school was, heeft hij les gegeven op de Sumatra school, ik zat bij hem in de klas van 1957 t/m 1960.

Elke vrijdag middag vertelde hij een spannend verhaal met een schitterende tekening op het schoolbord.
In die tijd moest hij nog een half jaar op herhaling voor de militaire dienst.
Ik heb een geweldige schooltijd bij hem gehad.

Piet

—————————–

Ook ik zat in die periode op de WvO, 1974-1980.
Ik had en heb helemaal niets met klasieke muziek maar meester Loevezijn wist je telkens weer te boeien met zijn passie voor de muziekstukken. Ik zat onder andere bij juffouw Weiers in de klas en met jongens als Kamsing, Jan Slot en Jean Primowees. Ik ging dagelijks met Henny Hoppe om maar volgens mij is die helaas overleden, net als Kamsing en Jan…..

Ron Muller

—————————–
Heb een klasse foto geupload van juli 1979 zit je naast mij

Groeten
Rob

Share.

Leave A Reply