008 – sc Overamstel – Only Friends

0

30 november 2014

Vanmiddag keek ik naar de wedstrijd sc Overamstel-Only Friends (G-voetbal). Mijn kleinzoon Wouter speelt bij Only Friends en ik was natuurlijk benieuwd hoe hij het er vanaf zou brengen. SC Overamstel staat bovenaan en het beloofde dus een zware wedstrijd te worden.

Na de warming-up begon om 11 uur de wedstrijd. Het was behoorlijk koud maar daar hadden de spelers geen last van. Men ging er meteen flink tegenaan. Ik vond het een leuke en sportieve pot met kansen over en weer. Only Friends kwam met 0-1 voor te staan maar sc Overamstel scoorde niet lang daarna ook en werd het dus gelijk. Ik vond de keepers van beide elftallen erg goed. Ze hielden heel wat ballen tegen. Er waren wat overtredingen en valpartijen maar het liep allemaal goed af.

Wouter deed flink zijn best maar kon niet voorkomen dat de eindstand 3-1 voor sc Overamstel was. Al met al een leuke pot.

Na afloop was ik nog even in de kantine en hoorde dat de spelers van sc Overamstel een verrassing te wachten stond. Ze kregen allemaal een prachtig jack, waarmee ze uiteraard heel blij waren. Er steeg een luid gejoel op toen de jacks werden uitgedeeld.

Jo Haen, een supporter


Share.

Leave A Reply