015 – 1955 – 1960

0

Juffrouw Hoboken was mijn lerares de eerste 3 jaar, wij noemden haar hokespook,

ze was niet aardig al deed je nog zo je best.

De laatste 2 jaar dat ik op deze school aanwezig was had ik als leraar meester Loodsma.

Dit was een vrij jonge onderwijzer, die fijn les gaf en die ongelooflijk goed kon voorlezen.

Ook kregen wij handwerkles van een juf (de naam ben ik vergeten).

Samen met mijn vriendinnetjes heb ik wel het een en ander bij haar uit gehaald.

Op het landje achter de school was het fijn spelen over de slootjes springen en dan met 2 natte voeten in de klas komen. Namen van de kinderen uit mijn klas waren Erna en Els Bohlander, Marga de Jong, Rosmarijn Wernars, Louise ?, Marja ? Ria Harinck, Roy Hillebrandt, Loyd ?, Renie ?, Ineke Klein, Chiel ?.

Loes Meisner

Share.

Leave A Reply