016 – Een heerlijke tijd

0

Ik heb ook op de Willem van Outshoornschool gezeten, zelfs nu nog eet ik iedere dag met het bestek dat ik in de zesde klas heb gekregen als afscheidsgeschenk.

Ik heb van 1961 tot 1967 op deze school gezeten.

De lieve juf van de eerste en tweede klas kan ik mij niet meer qua naam herinneren, in de derde klas kregen wij juffrouw Wieger, wat kon zij geweldig gitaar spelen! .In de vierde klas kwam mevrouw van Kooten, voor haar moest ik altijd in de pauze naar de bakker om een halfje Tarvo brood te kopen. In de vijfde en zesde klas kregen wij meneer van Genk.

Ik weet best nog veel namen: Mieke de Vries (jarig op 10 mei en woonde in Abcoude), Ellen van Elk, Tom Baarns, Leo Boon, Yvonne van Mourik, Freddy Bitter, Jolanda, Rob Benoois, Bennie Jetten, Geo van de Groep (vader had een rijwielstalling en verkocht heerlijk snoep), Rudi, Hans, Yvonne, Grietje Verschuren (ging altijd in Groet op vakantie en nam dan enge hagedissen mee) Tineke Kok, George , Bert, Ansje Boeker, Martha de Ruijter, Coen, Wiebeke, Thea Kok

Jos van der Putten

Share.

Leave A Reply