019 – Abraham van Riebeeckschool – 1953 – 1960

1

Hierbij 3 foto’s van mijn tijd op de Abraham van Riebeekschool.Ik ben van augustus 1949 dus denk ik dat de oudste foto van circa 1953/4 is geweest.
Ik (Willem Gunzel) ben op de foto met de juf op de bovenste rij de 4e van rechts.

Op de tweede foto met de hoofdleraar en de meester ben ik de 2e op de tweede rij van onderen ( met mijn armen over elkaar ) ik moest wat naar voren leunen om op gelijke hoogte te komen met de rest .

Ik was 2 x blijven zitten dus was te lang om staand op de foto te gaan (ben nog redelijk goed terecht gekomen met de laatste 32 jaar een eigen klusbedrijf). Ben per 1/1 2020 gestopt met mijn bedrijf (op mijn 70e was het wel genoeg geweest).

Ik ben benieuwd of er veel kinderen herkend worden.Ik herken alleen de tweeling De Kom.

Ik woonde met mijn broer (Chris) in de 2e Ringdijkstraat nr 8 (tot het afgebroken werd). Daar woonden ook de fam de Kamper met hun kinderen Christien en Mauriche? Maurice is overleden, maar met Cristien heb ik via deze site af en toe contact.Daarna verhuisden wij naar de Rosendaalstraat 29.

De foto op de pony hebben waarschijnlijk veel kinderen (maar wie heeft hem nog paraat)?

Mijn opa was (ome) Chris Rozendaal uit de Eerste Ringdijkstraat. Hij ventte met groenten op een platte kar met wit paard (die staat op een andere foto op jullie site samen met zijn zoon Maarten of Chris? (Maarten heeft jaren op de hoek Hogeweg een groenten-en-fruitstal gehad op de hoek bij de slager).

Vriendelijke groet, Willem Gunzel

Wie weet nog meer namen?

Ik (Willem Gunzel ) ben op de foto met de juf op de bovenste rij de 4e van rechts – ± 1953/1954 – Alle rechten voorbehouden

Willem is de 2e op de tweede rij van onderen (net zijn armen over elkaar). – Foto: Willem Gunzel – Alle rechten voorbehouden

Willem op de pony – Alle rechten voorbehouden

Share.

1 reactie

  1. Yvonne Koopmans on

    Mijn oudste broer, Rob Koopmans staat op de tweede klassenfoto. Hij staat op de tweede rij, tweede van links.
    De jongen met de geruite trui aan.

Leave A Reply