019 – FB reacties

0

AH Schouten Gedurende de oorlog heb ik een aantal jaren “noodgedwongen ” op deze school gezeten.De v.d.Waalschool in deCopernicusstraat waar ik op zat moest door in beslagname van de Duitsers worden ontruimd.Dat vonden wij maar niks want we moesten allemaal een stuk verder lopen met een hongerige maag.

—————–
Winnie Koster Ja hoor. Alle 6 klassen doorlopen. En we woonden in dezelfde straat (Willem Beukelsstraat) dus dat was kat-in-t-bakkie.
Leuke school.

—————–
Anneke ten Cate Leuke school. Het schoolhoofd in mijn tijd was dhr. Stikker. Mijn onderwijzer in de vijfde en zesde klas was meester de Vries.

—————–
Johan Walet ik heb daar 7 jaar op gezeten

—————–
Johan Walet en de hr Stikker heb ik ook nog gekend en Loevezijn was daarna hoofd

—————–
Mariska Verschut Daar heeft mijn vader en moeder het wel eens over gehad!!

—————–
Rina Heuft-Koster Ik heb van 1961 tot 1966 op de Willem van Outshoornschool gezeten. Bij juffr van Hoboken, juff van Gastel, mevr v Kooten, dhr v Genk en de geweldige Bob v Loevenzijn! Het hoofd der school was dhr Stikker.
Een heel fijne school!

—————–
Ada Sonneborn Ik heb ook 6 jaar op de Willem v Outshoornschool gezeten,een leuke schooltijd gehad Vooral de jaarlijkse bloembollen wedstrijd.

—————–
Marja Hemmerlé Ik hen er ook 3 jaar opgezetentot m’n 12 de jaar en i.dd.mr dtikker (met hoed op en z’n rode wangen) was wel aardig ik heb nog een bestek als afsluiting gekregen van de 6 de klas in juli 1958 gekregen.

—————–
Janny Ketelaars Heb ook 6 jaar op deze school gezeten in de jaren vijftig. Ook mijn dochter heeft er opgezeten

—————–
Mary Ulrich Ik kwam in 1976 in de Zacharias Jansestraat wonen en m’n oudste zoon heeft er in 1980 heel even opgezeten, tot de school ging fuseren met Pieter Zeemanschool en Bob van loevensein als meester! Die bij ons nog een gezellig dagje op de camping was! Geweldig leuke man.

—————–
Remmo Tolsma Dit was mijn lagere school gedurende 6 jaar.Als hoofd was bij ons Mrs Stikker.

—————–

Ron van Gijzel Van 63-69 zes jaar op deze school gezeten

—————–
Johan Walet naast de leraar mn neef Alfred Glasbergen nu Konz.

—————–

Winnie Koster Met de 6e klas naar huize Erica

—————–
Hetty Beugelink Jaaaaaaa en of ik die school ken! Vanaf de eerste klas tot en met de 6e klas

—————–
Antonia Sint van Gessel Ilse Geerts ik heb jou verhaal gelezen op de site van de Willem van outshoornschool gelezen en we hebben in dezelfde klas gezeten in ben tonia.ik herinner me nog veel er van.inderdaad meester de Vries wat een leuke leraar was dat.We zijn nog met de hele klas bij hem thuis geweest in dacht dat hij op de lineuesparkweg woonde.vlakbij AH in de helmholtsstraat.en liedje ferwerda haar ouders hadden en bakkerij.en vonnis is nog met ons op vakantie geweest.ik ga zoeken naar foto.s.

—————–
Pina Pot Westphal Ik ben in 1948 hier op school geweest.Eerst mijnheer van der Laan hoofdmeester 4 jaar later mijnheer stikker altijd bij de deur in en uit hand geven.Mijn juffen en meesters waren juffrouw Groeneveld Gomers en meester Gilson en Peters.6 jaar op gezeten. Leuke tijd.

—————–
Nico van Beeren Is ook mijn lagere school geweest en ook van mijn dochter Nancy van Beeren, leuke tijd gehad ook het schoolvoet al was er erg leuk.Nog met Tonny Pronk in de klas gezeten!!

—————–
Bertie van der Haak Ik heb ook op deze school gezeten. Van 1957 tot 1963 leuke school en heb er goede herinneringen aan…en zeker aan mijnheer de Vries. Wat een fijne man.

Share.

Leave A Reply