019 – Meester Henk Hentzepeter overleden

4

Overlijden van een geliefde meester

Beste oud-leerlingen van de Julianaschool,

Deze week ontving ik het bericht dat meester Henk Hentzepeter op 78-jarige leeftijd is overleden.Hij was geliefd bij vele oud-leerlingen en bij ouders. Ik ben één van die oud-leerlingen en heb altijd contact met hem onderhouden.

Hij heeft tot zijn 68e in het onderwijs gezeten en er is zelfs een plein naar hem vernoemd, het meester Henk Hentzepeterplein.
Voor wie dit leest en naar de crematie wil op de Nieuwe Ooster:

woensdag 17 juli om 13.30uur

Jaap Kiel

Share.

4 reacties

 1. Jeffrey Bosch Hoeveel pijn het mij ook doet, het is hartverwarmend om te zien hoe veel mensen er meeleven met dit grote verlies. Ik weet als geen ander hoe geliefd hij was, naast mijn meester, verlies ik ook mijn oom en een tweede vader. Zijn motto is; Leef, lach en heb lief en dat deed hij ook….. jarenlang heb ik mogen genieten van alle prachtige verhalen over zijn vele geliefde leerlingen en kreeg ik regelmatig de vraag, ken je die leerling nog, weet je nog hoe zijn / haar broer zus heet? Wie zat er bij hem / haar in de klas, jij? of was het je broer, je zus, je neef je nicht ? Dankbaar voor alle mooie herinneringen en de match met de liefde van mijn leven Laura Formillo-Bosch welke hij ruim 35 jaar geleden naast mij in de klas heeft gezet. Rust in vrede lieve Henk.

 2. Simone Nieuwenhuizen De liefste meester ooit. Elk jaar kreeg ik nog een mooie brief van hem met kerst tot afgelopen kerst. Een man om nooit te vergeten. Eerlijk en oprecht. Altijd gezellig in de klas met de konijnen vissen en hamsters cavia’s. Alles kon. Fantastische tijd.

  René van der Molen Was een supermeester ging altijd met plezier naar zijn klas, alles was altijd mogelijk.

  Paula Platjee-van de Velde Familie en vrienden gecondoleerd en veel sterkte nu en in de toekomst. Ik denk met liefde terug aan deze rechtvaardige meester.

  Yamina Mtiwia
  Ik ken hem als meester maar ook als een lieve rechtvaardige mens die het beste uit je wilde halen. En dat heeft hij ook bij mijn oudste gedaan…kwam voor hem extra naar school om hem de nodige basisstof te herhalen. Was een goed mens…sterkte voor zijn familie en naaste dierbaren.

 3. Simone Nieuwenhuizen Vandaag naar de crematie geweest van meester Henk Hentzepeter alleen maar lieve woorden,veel oud-leerlingen. Wat was het een heerlijke man en zo’n warm gezin zo’n fijne lieve familie. Namens mijn ouders fam.Parree, Marja en Simone heel veel sterkte maar zo’n mooi mens om op terug te kijken. Geweldig.

 4. Tom kramer on

  Toen ik net begon als meester, heb ik veel van Henk geleerd. Denk nog vaak aan hem. Wat een bijzondere man. Gelukkig heb ik hem laatst nog opgezocht. Heel verdrietig dat hij er nu niet meer is.

  Tom

Leave A Reply