020 – Reactie Schooltuintjes

0

Beste Just nee de hr Deen zegt mij niets echt wel een westfriese naam ik heb namelijk zelf eerst 18 jaar in Hoorn gewoond en daarna 5 jaar medemblik na het overlijden van mijn man verhuisd naar Purmerend dat is eigenlijk nooit mijn plek geworden en dat was Hoorn wel ik weet niet of jij uit de wetbuurt kwam maar ik heb daar een fijne jeugd gehad iedereen kende elkaar ook omdat veel families met elkaar verweven waren zelf kom ik er nog wel eens het is erg veranderd toen had je veel ruimte er waren maar weinig auto’s nu staat het helemaal vol .ook het verenigings leven is verdwenen dat is erg jammer frankendaal het clubhuis is weg er staan nu huizen ook de school waar ik op zat is er niet meer daar is lange tijd geleden senioren appt voor in de plaats gekomen .zwemmen deden we bij de omval en dan het liefst wachten op een binnenvaart schip daar op klimmen mee varen tot duivendrecht en dan wachten op de volgende boot terug gevaarlijk maar wel spannend dus tijdens de zomer vakantie verveelde wij ons niet er was altijd wat te doen als zo terug denk komen er meer dingen boven ook omdat ik er vaak met mijn oom over praat ook heb ik diverse buurtgenoten weer gevonden via deze site en gaan we in october een reunie houden en daar kijk ik erg naar uit.

Groeten
Ria Evertse-Staartjes

Share.

Leave A Reply