030 – FB reacties

0

Kees Zijp Mijn hele familie zat op deze school.
—————–
Nicola Wink Mijn familie ook. Overigens zat Beppie Zijp bij mij in de klas. (Meisjesnaam: Carton)
—————–
Hannie van Hoek Ook ik heb op deze school gezeten. Wellicht samen met Kees Zijp in de klas. Weet het niet zeker
—————–
Marga Van de Glind-Zijp Ja ook ik heb op deze school gezeten. Velen van de familie Zijp hebben op deze school gezeten. Drie jaar geleden een reunie georganiseerd waren nog twee leerkrachten bij waren. Juffrouw Ritchie en meester Visser van Marken en juffrouw Ritchie had een brief geschreven. Was heel leuk sommige gewoon nooit meer gezien. Over twee jaar weer dan zijn we allemaal 65.
—————–
Ria Bustraan-Huijer Ik heb daar ook op gezeten en ook mijn broers
—————–
Nico Edelenbosch Onze fam ook ik zelf van1954 tot 1959 Leraren; v/d Lou,, Mijnarends.. Muiden.
—————–
Karen Dashorst Mijn moeder, haar zus en broer zaten op deze school. Het gezin Nijland woonde op de Cornelis Drebbelstraat 10..
—————–
Rina van Lier Ik heb er in klas drie gezeten en mijn vriendinnetje was Tilly van Feen die is later naar Harderwijk verhuisd en ik naar Geuzenveld en mijn meisjesnaam was Jansen
—————–
Daniel M. Campagne De naam van de school stond van oudsher op de voorgevel met smeedijzeren letters. De bezetter liet de naam verwijderen (de Koningin was immers in Engeland en tegen de Duitsers). Maar de zeven ijzeren ankers in de gevel bleven zitten. Vandaar dat de school toen de “zeven spijkersschool” werd genoemd. Ik zat er even op in 1944 totdat hij op last van de bezetter werd gesloten.

Share.

Leave A Reply