046 – a.v.v. Amstel – ± 1947/1947

1

Hierbij zend ik nog een foto van het voetbalelftal van ASV Amstel, waar mijn vader(Louis sr.) 2e van links op de bovenste rij staat, naast de trainer. Deze heb ik bij toeval vandaag gevonden. Ik weet niet of Piet Keizer hier ook op voorkomt. Vermoedelijk is de foto gemaakt in 1946 of 1947 toen het leven weer opgepakt werd na W.O. II.

Loek Biesbrouck

a.v.v. Amstel – 1946/1947 – Foto: Loek Biesbrouck – Alle rechten voorbehouden

Share.

1 reactie

  1. Deze foto moet later gemaakt zijn. In 1947 zat Wim Worm (mijn vader en tweede van rechts staande) nog niet bij deze club, maar bij ZSGO. Maar Pietje Keizer was toen nog te jong, zeker nog geen 10 jaar.
    Mijn vader heeft Pietje later getraind, maar je hoefde hem niets meer te leren. Toen hij 14 was, heeft Ajax hem weggelokt.

Leave A Reply