051 – Die mooie tijd van toen

0

Beste Madjoe ‘ers,

Ik ben Danny Schaperkotter(Schapie).
Ik speelde in de jeugd van Madjoe, ik kwam hier terecht om dat ik niet bij OVVO mocht voetballen, ik was te jong.
Gelukkig maar want heb een mooie tijd gehad bij Madjoe, ik ben begonnen als pupil met de broers Vitalli en Nico Engelmoer, Peter Kost, Dickie Witvoet, de gebroerders de Vries en Martin van de Woude.
Soms voetbalde ik mee met Eric Griffioen en Ron Coller, Paultje van de Meer, Martin de Bruin, Marcel Hilgers, Mike Kolf en Marco Vitalli.
We hadden echt een leuke tijd met toernooien in het buitenland en trainingskampen en dan de moppen van Ome Bap Hoeben. de sinasappels van, van Egmond. En aan het eind van het seizoen een Kampioensbal met film 8 mm van Pele en Patat en kroket, als kind waren we zo blij,
Toen werd er een beker uitgedeeld wie vaak op trainen kwam en zich goed had ontwikkeld. Ja diverse keer kampioen geweest. Ik ben als junioren op woensdag middag de pupillen gaan trainen met Marco Boendemaker en Marco Griffioen. En de meisjes pupillen.
Ik heb veel leiders en trainers gehad die stonden toen in de veteranen en of in het eerste, Cor Boendermaker, Willem de Vries, Henk kost, Kamerbeek, de gebroeders van de Woude, Hans de Haan, Kick Pullen, Tino van der Schaaf.
Ja en ik mocht debuteren in het eerste onder Henk Schols tegen D.J.K.
Het is jammer dat de ouders tegenwoordig weinig mee werken, om het de kinderen met nog meer plezier te leren voetballen. Ik heb echt een leuke tijd gehad, en ik kom zeker terug bij asv FORTIUS. Deze tijd zal ik nooit vergeten. Super dat deze site er is.

Met vriendelijke groet,
Danny Schaperkotter(Schapie)

——————————-
Mee eens danny.
Onze ouders waren altijd,zeker me vader.
Me kleizoon voetbalt ook, dus ben der altijd

Martin

Share.

Leave A Reply