158 – Dankwoord a.s.v. Fortius 25 jaar

0

Beste vrienden, leden, begunstigers en allen die onze vereniging een warm hart toedragen:

Afgelopen zaterdagavond hebben wij onder het genot van de muzikale klanken van Richard en Wesly, ons 25-jarig jubileum gevierd.
Alhoewel het aantal bezoekers niet zo heel groot was (de warmte??) was het erg gezellig en hebben heel wat oude bekenden weer wat herinneringen kunnen ophalen.
Zéér bijzonder was de dorpsomroeper (Wim van Hulzen), gekleed in een niet te missen, erg opvallend, geel kostuum en voorzien van trompet die mij liet weten dat ik vanaf deze datum tot het illustere team van de “leden van Verdienste” van ASV Fortius ben toegelaten.

Dit feest zou echter niet mogelijk zijn geweest zonder de velerlei giften/bijdragen van diverse sponsoren en de inspanning van een groot aantal medewerkers.
In het bijzonder wil ik een woord van dank uitspreken aan Ron de Wit (lay-out) die tezamen met mevrouw Jo Haen (interviews) het fantastische jubileumnummer hebben samengesteld dat door Repro Amsterdam kosteloos is vervaardigd.
Verder zijn wij resp. ben ik, onze sponsoren Sligro (diverse producten) , Stichting Vrienden van de Watergraafsmeer (ijsjes), Henk Smit (bier), mevr. Jo Haen (jubileum-magneten), Vrumona (frisdrank), Slimpie (limonade) en Coffee@Work (koffie), uitermate dankbaar voor hun diverse bijdragen.
Tot slot wil ik ook mijn dank uitspreken aan het bar-personeel die deze avond op “rolletjes” hebben laten verlopen.

Al met al is dit evenement voor wat mij betreft (en hopelijk ook voor alle aanwezigen) uitgegroeid tot een onvergetelijk hoogtepunt!!

Kick Pullen
(voorzitter)

Share.

Leave A Reply