178 – Het is officieel… vanaf nu zijn wij JOGA Fortius

0
HET IS OFFICIEEL
Op donderdag 11 juli 2019 heeft de Bijzondere Algemene Ledenvergadering plaatsgevonden en is het met de aanwezige leden officieel beklonken; vanaf komend seizoen gaan we verder als JOGA Fortius.

JOGA Fortius
Vanaf komend seizoen zullen de huidige Fortius jeugdtrainers en bestuursleden samen met de frisse wind van JOGA bouwen aan een nieuw begin voor de club. Speerpunten zijn om de jeugdopleiding te professionaliseren, de spelers individueel verder te ontwikkelen en diverse voetbalactiviteiten te organiseren. Tot slot moet JOGA Fortius een gezonde en stabiele club worden om de sportieve ambities te verwezenlijken.

Jeugdopleiding ontwikkelen
Wij hebben als eerste doel om de jeugdopleiding op een hoger plan te tillen. Er is een jeugd beleidsplan geschreven met bijbehorende leerplannen voor elke leeftijdscategorie. Dit beleidsplan zal de rode draad vormen voor de vereniging en daarmee zullen we structuur en duidelijkheid creëren voor de werkwijze binnen de jeugdopleiding. Het beleidsplan is uitgeschreven voor de komende vier jaar en één van de doelstellingen is om alle jeugdteams op divisie niveau te krijgen. Een middel om dat te bereiken is het aanstellen van ervaren en professionele jeugdtrainers en het ontwikkelen van de huidige trainers binnen de club. Daarnaast zal de individuele ontwikkeling van de spelers centraal staan binnen de jeugdopleiding. JOGA Fortius zal regelmatig straatvoetbal en zaalvoetbalactiviteiten organiseren voor de jeugd en deelnemen aan internationale voetbaltrips. Tot slot zal er ook veel aandacht worden geschonken aan discipline, respect, normen en waarden binnen de jeugdopleiding.

Individuele ontwikkeling spelers
Elke selectiespeler binnen de JOGA Fortius jeugdopleiding ontvangt een individueel ontwikkelingsplan. Iedere speler heeft een bepaalde ambitie en aan de jeugdtrainers is het de taak om de middelen aan te reiken om die ambities te verwezenlijken. Onze specifieke trainingen dragen bij aan de ontwikkeling van de speler en zorgen ervoor dat de speler het beste uit zichzelf naar boven haalt. Ook zien we op deze manier of de speler progressie heeft gemaakt en op welke punten wij hen nog intensiever kunnen trainen. Het is ons doel om de JOGA Fortius jeugdspelers klaar te stomen voor het 1e elftal of de stap te laten maken naar een BVO.

De toekomst
Het bestuur, de technische staf en alle jeugdtrainers kijken uit naar de komende seizoenen en iedereen is er van overtuigd dat we met JOGA Fortius een club opbouwen van hoog niveau waar de talenten uit de regio graag voor willen voetballen!

Share.

Leave A Reply