185 – Oefenwedstrijd zondagselectie Joga Fortius tegen JOS-Watergraafsmeer 2

0

zondag 9 augustus 2020
Tekst en foto’s: Jo Haen

Alle rechten voorbehouden

In de voorbereiding op het nieuwe seizoen, waarin er dankzij promotie gespeeld gaat worden in de afdeling Zondag 3 C, heeft de zondagselectie van Joga Fortius afgelopen dinsdag onder de nieuwe trainer Jermain Holwijn de eerste oefenwedstrijd gespeeld. De tegenstander was de Zaterdag 1 van buurman Real Sranang.

Alle rechten voorbehouden

Vandaag, zondag 9 augustus, was de tweede oefenwedstrijd, die thuis werd gespeeld tegen JOS -Watergraafsmeer 2. Het was ontzettend warm, een kleine hittegolf, maar gelukkig stond er een koel windje. Voor de spelers was het toch best zwaar, zo aan het begin van het seizoen. Gelukkig waren er ‘drinkpauzes’ ingelast en werd er ook regelmatig gewisseld.

De spelers van Joga Fortius hadden er, na zolang niet gevoetbald te hebben, net als afgelopen dinsdag duidelijk zin in. De rustperiode had wel heel lang geduurd, met dank aan corona, maar het is niet anders. En langzamerhand komen ze weer op gang.

Alle rechten voorbehouden

De toeschouwers zagen een aardige wedstrijd, met kansen aan beide kanten, al werd het enige doelpunt van de wedstrijd helaas gemaakt door de tegenpartij.

De volgende oefenwedstrijd is a.s. woensdag 12 augustus tegen de zaterdagselectie van Joga Fortius. Aanvang 20.15 uur. En op zaterdag 12 augustus wordt er gevoetbald tegen Arsenal, ook weer op het eigen veld. Aanvang 14.30 uur.

Alle rechten voorbehouden

Een ingelaste drinkpauze – Alle rechten voorbehouden

Alle rechten voorbehouden

Alle rechten voorbehouden

Alle rechten voorbehouden

Voor de grensrechters, op deze foto onze Abdul, was het ook erg warm! – Alle rechten voorbehouden

‘Warm lopen’ – en het was al zo heet! -Alle rechten voorbehouden

Gelukkig even aan de kant – Alle rechten voorbehouden

De wedstrijd is afgelopen , snel weer een slok water! – Alle rechten voorbehouden

Share.

Leave A Reply