Rondje door Amsterdam met een nostalgische tram!

0
22 mei 2018

22 mei 2018

Wegens groot succes gaan we er nog een keer wat van maken!

Op dinsdag 22 mei 2018 gaan we opnieuw met een nostalgische tramcombinatie van de Electrische Museumtram Amsterdam een leuk rondje door Amsterdam Zuid, Centrum en Oost rijden met begeleiding en uitleg van onze speciale gids Jo Haen-van Langen en met Victor van Wees.
Deze rit kan zeker uniek genoemd worden omdat de museumtram onder druk staat van de gemeentepolitiek om uit Amsterdam te verdwijnen!*

Speciaal voor oud-Amsterdammers die ooit naar Canada vertrokken wordt deze rit georganiseerd maar er is zeker nog plek aan boord! Er kunnen 40 personen mee die allemaal een zitplaats hebben dus we zoeken nog geïnteresseerden die met ons samen de huurkosten willen delen!
De rit start om 13.00 uur vanaf het Amstelstation en duurt inclusief een koffiestop/sanitaire stop (voor eigen rekening) ongeveer 2 uur. De kosten bedragen per persoon € 16,- . De route gaat globaal via Zuid naar de Dam en het Centraal Station. Via Stopera en Artis door de Indische buurt en de Watergraafsmeer en via Diemen terug naar het Amstelstation.

Geef u gerust op aan Victor van Wees via viccartoons@gmail.com en ik laat u snel weten of u mee kunt, ook als u die datum niet kunt maar wel graag een andere keer mee wilt!

Graag tot ziens, Jo Haen-van Langen en Victor van Wees

*U kunt dit meehelpen te voorkomen door hen te steunen, hoe kunt u vinden op www.museumtramlijn.org waar u de nodige informatie kunt inwinnen.

Share.

Leave A Reply