Bedankt allemaal

0

Beste Vrienden van de Watergraafsmeer,

Nieuwjaarsdag ligt alweer een paar weken achter ons, maar wij willen op deze plek toch nog iedereen bedanken die ons in 2019 heeft gesteund als participant of adverteerder. Dankzij jullie konden we het afgelopen jaar de website in stand houden. Ook willen wij de mensen bedanken die ons verhalen en/of foto’s stuurden. We hebben weer heel wat nieuwe en interessante verhalen mogen plaatsen.

Via FB krijgen wij veel leuke reacties waarvoor wij jullie dankbaar zijn. Wij weten daardoor dat onze site op prijs wordt gesteld en dat geeft ons energie om door te gaan met het levend houden van de geschiedenis van de Watergraafsmeer.

Nieuwe participanten en adverteerders zijn natuurlijk altijd van harte welkom. De participantenbijdrage bedraagt € 19,20 per jaar (het bedrag verwijst naar 1920 toen de Watergraafsmeer op 31 december als zelfstandige gemeente ophield te bestaan en geannexeerd werd door de gemeente Amsterdam).

Wij wensen jullie ook dit jaar weer veel kijk- en leesplezier. Heb je zelf een verhaal of een foto stuur het naar ons. Wij zorgen dat het geplaatst wordt. Het e-mailadres is vriendenvanwatergraafsmeer@gmail.com

Watergraafsmeerse groeten,

Ron, René en Jo

P.S. Ons bankrekeningnummer is NL24 INGB 0007 8451 42 t.n.v. Stichting Vrienden van Watergraafsmeer, Amsterdam

Share.

Leave A Reply