Burendag in de Watergraafsmeer zaterdag 22 september

0

Zaterdag 22 september is het weer nationale Burendag, een jaarlijks terugkerend feest in heel Nederland waarbij buren gezellig samen komen en waarbij veel mensen iets goeds doen voor elkaar en de buurt. Ook in onze Watergraafsmeer vinden diverse activiteiten plaats.

Jeruzalem (Watergraafsmeer)

Van ’t Hofflaan 29 A van  14.00 uur – 17.00 uur.

  • Buurtmarkt met onder andere sjoelen, jeu de boules, tafeltennis & gezelschapsspelletjes en schminken voor de kinderen.
  • Weggeefmarkt met activiteiten van Servicepunt Jeruzalem, lekkere hapjes, zoals een haringkar, soep, taart  en een poffertjeskraam. En natuurlijk volop muziek!

Meer informatie  vindt u op de Dynamo.

‘Natuur, je beste BUUR’ (Watergraafsmeer)

Beheergebouw Radioweg 76, 09.00 uur

Vrijwilligers van Natuur, je beste BUUR, doen hun uiterste best de randen van de mooiste sportparken Middenmeer en Voorland nog verder te verfraaien. Buurtbewoners zijn van harte uitgenodigd om mee te klussen. Bijvoorbeeld het schoonmaken van vogelnestkastjes en monitoren en inzaaien bloemenveldje bij AV’23 en het Athenadijkje inzaaien.
De officiële opening is om 12.30 uur door stadsecoloog Geert Timmermans. Gereedschappen en handschoenen worden verzorgd net als een kop koffie/thee met een koekje.
Meer informatie vindt u op de website van Natuur, je beste BUUR.

Share.

Leave A Reply