Grote Buurtcampingdag Frankendael

0

Bron: Gemeente Amsterdam

Buurtcamping Frankendael sluit zondag 16 augustus de vakantie af met de Grote Campingdag. Een dag boordevol leuke activiteiten, buurtverhalen, ontmoetingen en lekkere hapjes en drankjes.

Foto: Marlise Steeman

Door corona kan het kamperen dit jaar niet doorgaan, maar dat weerhoudt de buurtcamping er niet van om een heerlijke dag vol buurtcampingplezier te organiseren.

Vol programma
Om 11.00 uur start de buurtcamping met een gezamenlijke buurtbrunch.
Daarna is er door het hele park van alles te doen. Voor ieder wat wils, van theater tot buikdansen, de 1001-nacht lounge, henna-tatoeëerster, muziek, vissen vlechten met Jan de Wilgenman, creatieve workshops, sportieve workouts en een rondleiding in Huize Frankendael. Met als feestelijke afsluiting muziek van onder andere Cato Fluitsma en Jan Kin. Het programma duurt tot 18.00 uur.

Aanmelden
Kom gezellig buurten! Graag wel even aanmelden via Buurtcamping Frankendael.
Voor een bijdrage van € 10,00 (vanaf 6 jaar) of € 2,50 met Stadspas kunt u een ticket reserveren.

Makkie-gebruikers kunnen voor 4 Makkies deelnemen. Komt u met Makkies? Stuur dan een berichtje op de Facebookpagina De Buurtcamping Frankendael.

Buurtcamping Frankendael wordt georganiseerd door en voor bewoners en is mede mogelijk gemaakt door gemeente Amsterdam, stadsdeel Oost.

Share.

Leave A Reply