Kies zelf uw buurtevenement

0

In het voorjaar van 2020 vindt er een cultureel evenement plaats bij u in de buurt en u mag kiezen!

Voor wie?
Voor alle buurtbewoners uit Watergraafsmeer.
Kom naar het Dynamo servicepunt Jeruzalem en stem op uw favoriete voorstel!

Vier cultureel ondernemers presenteren hun voorstel, daarna kunt u stemmen.
Voor een drankje wordt uiteraard gezorgd.

Waar en wanneer?
Vrijdag 29 november van 18.30 uur – 20.30 uur
Dynamo Servicepunt Jeruzalem
Van ’t Hofflaan 29B

Niet aanwezig?
Kunt u er niet bij zijn op 29 november, maar wilt u tóch stemmen?
Geef dan uw keuze aan op deze flyer en lever deze in bij het Dynamo servicepunt, óf stuur een e-mail naar gebiedsteamwatergraafsmeer.sdo@amsterdam.nl
(de online stembus sluit op 29 november om 13:00 uur).

De 4 projecten

OOIT EN NU
Verhalen van bewoners worden verzameld en gelinkt aan een muzikale herinnering, een voorwerp of een specifieke plek in de buurt. Het project wordt afgesloten met een feestelijk evenement in de buurt én de opening van de ‘laatjeskar vol herinneringen’.

DE MUZIEKKARAVAAN
Op verschillende plekken in de wijk worden evenementjes georganiseerd waarbij buurtbewoners samen muziek maken. Leer een instrument bespelen, doe mee aan de sing along of kom gewoon lekker luisteren onder het genot van een kop soep! Het project eindigt met een feestelijk midzomerfeest.

ZAADJES PLANTEN
Buurtbewoners spelen samen bijzondere spellen om elkaar te leren kennen en om wensen en ideeën te verzamelen. Later werken kleine groepjes deze dromen uit en ontwerpen ze, onder bezielende begeleiding van een professional, mooie activiteiten. Dit alles mondt uit in een feestelijk festival.

VENSTERVERHALEN
Verhalen en dromen van buurtbewoners worden omgevormd tot een muzikale toverlantaarnvoorstelling: een looproute door de wijk met in ieder hofje een verhaal, eindigend in ‘het theater’. Lever een lied, tekst, tekening, brief of foto, werk mee aan de voorstelling, óf kom gewoon kijken naar het eindresultaat! Alle verhalen worden bovendien gebundeld tot een boekje voor bewoners.

Share.

Leave A Reply