Op berenjacht in de Watergraafsmeer

1

Door: Robin, 5 jaar

Mama vertelde mij over de berenjacht. Ik heb toen meteen al mijn beren opgezocht en voor alle ramen gezet. Op een ochtend gingen mama en ik zelf ook op berenjacht. We hadden al een heel stuk gelopen maar we hadden nog geen één beer gevonden behalve de beren van mij. Het was heel koud daarom gingen we even terug naar huis om mijn muts en handschoenen op te halen. Toen liepen we een andere kant op. Nog steeds geen beer.

Ik vond het toen niet zo leuk meer. Mama riep mij. “Kijk eens daar.” Joepie, het eerste beertje! Het was een heel klein beertje. De tweede beer die we vonden was heel groot. We liepen naar een pleintje (Voltaplein). Ik kende dat niet maar het was heel leuk dat daar heel veel beren waren. Ik heb 3 rijen vol beren gevonden! Toen wilde ik naar huis want ik had het heel koud.

Share.

1 reactie

  1. Marlies van der Riet Zo leuk. lang geleden een berenjachtverjaardag voor mijn jongste georganiseerd, thuis en in Frankendael, was geweldig! En toen Flip de logeerbeer vd klas bij mijn kleuter kwam logeren op de camping in Enkhuizen door heel Enkhuizen berenjacht gedaan (kwamen toevallig overal in ramen beren tegen) en in ons logeerverslag gedaan, zoiets als dit dus. Leuk, deze herinneringen komen weer terug hiermee

Leave A Reply