Open dag Dierenambulance Amsterdam op zondag 16 september 2018

0

Open dag Dierenambulance Amsterdam

Alle rechten voorbehouden

Zondag 16 september organiseert de Dierenambulance Amsterdam een open dag! Een leuke dag voor jong én oud met workshops, vertier voor de kleintjes, rondleidingen, lekker eten en drinken en nog zoveel meer.

Vraag, ontdek en vooral, maak plezier
“Dus heb je altijd al eens een kijkje achter de schermen van de Dierenambulance Amsterdam willen nemen, kom dan gezellig langs. Wees welkom, vraag, ontdek en vooral, maak plezier”, aldus de Dierenambulance Amsterdam.
De Dierenbescherming is een vrijwilligersorganisatie die voor de hulp aan dieren dagelijks kan rekenen op de inzet van vele, gepassioneerde vrijwilligers. Dierenambulance Noord-Holland Zuid is voor het uitvoeren van haar werkzaamheden afhankelijk van dierenvrienden die zich geheel belangeloos inzetten om dieren in nood een helpende hand toe te steken.

Het team bestaat uit circa 40 vrijwilligers
Het team van dierenambulance Noord-Holland Zuid bestaat uit circa 40 vrijwilligers. Samen zorgen zij ervoor dat onze dierenambulances 24 uur per dag, 7 dagen per week uit kunnen rukken om op meldingen over hulpbehoevende dieren af te gaan. Ze vinden het belangrijk om hun vrijwilligers regelmatig interessante trainingen en workshops aan te bieden, zoals hoe roofvogels te vangen en een cursus dieren-EHBO. Zo blijven onze chauffeurs up-to-date en blijft het werk op de dierenambulance een uitdaging.
Het is soms spannend en emotioneel
Het werk op een dierenambulance is afwisselend. Het kan soms druk zijn en spannend of emotioneel. Hoe je dienst er ook uitziet, je sluit iedere dienst af met het gevoel dat jij dieren in nood hebt geholpen.

vrijetijdamsterdam.nl

Alle rechten voorbehouden

Willem van de bloemenkraam Middenweg – Foto: Jo Haen – Alle rechten voorbehouden

Share.

Leave A Reply