Sponsorloop van Edwin Evers op Science Park voor Spieren voor Spieren

2

Na het succes van vorig jaar gaat Edwin Evers van radio 538 weer hardlopen op het Science Park. De opbrengst van de sponsorloop is dit jaar bestemd voor Spieren voor Spieren.

2b386bf9-f01d-4ee8-a28d-eb4ffc5c699e
Met ‘Evers Staat Op Run’ staat op zondag 1 juli het Science Park helemaal in het teken van fun. Geen slopende afstanden, maar een relaxte route van 5,38 kilometer of 2 x 5,38 kilometer. Met als doel: zoveel mogelijk geld ophalen voor het goede doel! Na de run is er een borrel met BBQ.

Schrijf je in voor de Evers Staat Op Run en ren samen met het team van het radioprogramma Evers Staat Op, je vrienden, team, collega’s of klas voor het goede doel. Bij het inschrijven doneer je € 15,00. Via je persoonlijke sponsorpagina kun je je laten sponsoren om nog meer geld op te halen voor het goede doel. De opbrengst gaat naar Spieren voor Spieren, een organisatie die zich inzet voor kinderen met een spierziekte.

Vorig jaar werd met de eerste editie van de Evers Staat Op Run bijna 130.000 euro opgehaald voor het Ronald McDonald Kinderfonds.

Share.

2 reacties

  1. Beste Jan,

    De run is in het Amsterdam Science Park is zondag 1 juli tussen 13.00 uur en 15.00 uur live te volgen op Radio 538.
    Waar de start is heb ik niet kunnen vinden. Ik zou er gewoon heengaan of misschien nog wat googlen. Het Science Park is niet groot, dus je kunt het niet missen. Veel succes.
    Jo Haen

Leave A Reply