Verhalenwandeling rondom de Weespertrekvaart

0

Weespertrekvaart – Foto: Beeldbak Amsterdam – Alle wensen voorbehouden

Wegens de grote belangstelling voor onderstaande wandeling doe ik de wandeling nog een keer en wel een week later, op zondag 12 juli a.s. Wil je mee, meld je dan aan bij mij via onderstaand adres. 

Beste mensen,

Het is alweer maanden geleden dat ik een verhalenwandeling kon organiseren. Corona heeft heel wat roet in het eten gegooid, helaas. Maar ik wil nu toch weer een keertje de wandelschoenen aantrekken. Uiteraard wel met 1.50 mtr. afstand, maar dat moet lukken. Want rondom de Weespertrekvaart is ruimte genoeg voor een niet zo’n grote groep. De wandeling voert ons dus rondom de Weespertrekvaart, in het verleden ook wel Keulse Vaart genoemd. Ook daar verandert de stad, dus wordt het tijd eens een kijkje te nemen.

Ik ga dat doen op zondag 5 juli a.s.
Je kunt naar verhalen luisteren in combinatie met informatie over de buurt. Misschien heb je zelf herinneringen. Die kun je natuurlijk ook kwijt, graag zelfs. De wandeling begint om 11.00 uur en duurt tot ongeveer 13.00 uur waarna we onder het genot van een kopje koffie nog wat na kunnen praten.

De kosten bedragen € 6,–. Dit is inclusief de consumptie na afloop. De prijs van consumpties is de laatste tijd best wel gestegen, vandaar dat ik een Euro meer vraag. Graag wel vooraf gepast betalen s.v.p.

Het vertrekpunt is nog niet bekend maar zal je op tijd worden medegedeeld.
Parkeren is op zondag gratis.
Voor de goede orde: hou afstand en eventueel heb ik mondkapjes bij me, mocht dat nodig zijn.

Aanmelden:  via mij Jo Haen vriendenvanwatergraafsmeer@gmail.com

Vriendelijke wandelgroeten,
Jo Haen

Share.

Leave A Reply