Vrijwilligersfeest stadsdeel Oost – Watergraafsmeer

0

Op 27 november 2018 is het weer zover: het Vrijwilligersfeest van stadsdeel Oost – Watergraafsmeer. Ambtenaren van het stadsdeel staan klaar om u als vrijwilliger uit Oost – Watergraafsmeer een feestelijke middag en avond te bezorgen. Op deze manier wil het stadsdeel haar waardering laten blijken voor de vrijwilligers in Oost – Watergraafsmeer.

Het feest wordt gevierd in CBK Amsterdam, Oranje-Vrijstaatkade 71, 1093 KS Amsterdam en duurt van 16.30 uur tot 20.30 uur.
Maarten Poorter, voorzitter dagelijks bestuur van stadsdeel Oost, houdt een toespraak en bedankt een aantal vrijwilligers in het bijzonder met een ereteken voor hun uitzonderlijke inzet.

Aanmelden
Doet u vrijwilligerswerk in Oost – Watergraafsmeer? Dan bent u van harte welkom op het Vrijwilligersfeest.
U kunt zich aanmelden tot 11 november 2018.

Aanmelden Vrijwilligersfeest

Wees op tijd met aanmelden.
Vanwege de veiligheid is er plek voor maximaal 400 vrijwilligers. De eerste 400 vrijwilligers die zich via de website opgeven, ontvangen uiterlijk 20 november een persoonlijke toegangskaart waarmee u naar het Vrijwilligersfeest kunt gaan.

Vrijwilliger voordragen voor een ereteken
Organisaties in stadsdeel Oost – Watergraafsmeer mogen ook dit jaar hun meest gewaardeerde vrijwilliger voordragen voor een ereteken. Het ereteken is een speciale waardering van het stadsdeel voor vrijwilligers die een bijzondere bijdrage leveren in stadsdeel Oost. Op het Vrijwilligersfeest worden deze vrijwilligers in het zonnetje gezet.

Share.

Leave A Reply